Kunstkerstboom huren zorgt voor veel gemak

Een kunstkerstboom kopen en zelf versieren vergt de nodige tijd en energie. Wilt u snel de juiste kerstdecoratie in uw eigen zaak of in al uw vestigingen? Wij ondernemen graag actie. In welke branche of sector u ook opereert. En waar in Nederland u ook zetelt. Wij maken graag nader kennis met u en uw bedrijf. Want elke onderneming vraagt om een heel eigen kerstsfeer.

 

Van versierde kerstboom tot verfijnde decoratie
Gebaseerd op uw wensen, behoeften en situatie maken wij een gericht en stijlvol decoratieplan. Vervolgens zorgen wij voor een ambiance die u, uw medewerkers en klanten een gevoel van warmte en inspiratie geeft. Of u nu zoekt naar een grote kunstkerstboom of verfijnde kerstdecoratie. Daar  kunt u de (kerst)klok op gelijk zetten.

Grote kerstboom

In dit lichte winkelcentrum is deze grote en goud gedecoreerde kerstboom een opvallende verschijning. De goud met licht groene decoratie zorgt voor voor een echt feestdagen gevoel passend bij dit luxe en moderne winkelcentrum.

 

Wat hebben wij gedaan?

IMG_7234

Ook voor de kleine ruimten zoals in dit kantoorpand is een kerstboom een mooie oplossing. Deze klassiek gedecoreerde kerstboom aangevuld met cadeaus geeft toch een een echt kerst gevoel in het pand.

Wat hebben wij gedaan?

IMG_7206

Bij dit moderne winkelgebied hebben wij twee grote kerstbomen geplaatst. De bomen zijn uitgevoerd met witte ballen en blauwe decoratie en verlichting. Vooral tijdens de donkere dagen rond de feestdagen gaf deze combinatie een bijzonder effect en veel bekijks.

Foto impressie


hr_Rijeka_ZTC_shop_022 IMG_7188

Show Room_Struct Cone_26.04 cz_Olomouc_Olympia_Interier_shop_IMG_6005

Mega kerstboom be_Leuven_city_0592MR

Grote kerstboom Luxe kerstboom IJs boom