Versierde kerstbomen en professionele verlichting 

Wij kennen de psychologie van het kerstshoppen en spelen daar graag op in. Samen met u. De cijfers spreken voor zich. Gemiddeld shoppen wij rond de feestdagen 19 uur en staan we zeker 3 uur in de rij voor een kassa. In geen enkele andere tijd van het jaar is ons koopgedrag zo sterk als aan het einde van het jaar. Wij worden hierbij vooral gedreven door ons gevoel én de kerstsfeer die ons tijdens het winkelen omringt.

 

Grote kunstkerstboom met professionele kerstverlichting
Passende kerstdecoratie is dus van groot belang. In grote winkelcentra en kleinere winkels. Een grote buiten kerstboom op het plein of één kerstboom bij elke winkel? Opzienbarende verlichting,  bewegende ijsberen, kerststallen of compleet ingerichte marktkramen?  Wij laten in deze jaarlijkse ‘piekperiode’ de kerstbellen graag voor u klinken.

IMG_7130

Een mooie kerstboom die de kerstsfeer meebrengt in deze showroom. De gouden decoratie van de boom brengt een mooie en sjieke uitstraling met zich mee.

 

Wat hebben wij gedaan?

nl_Nijverdal_shop_IMG_8859

Ook de decoratie van de buitenkant van een winkel is zeer belangrijk, een mooi verlichte façade nodigt uit tijdens de donkere dagen van de winter. Deze warm witte LED verlichting met winterse LED ijssterren maken een mooi plaatje.

Wat hebben wij gedaan?

ca_Toronto Commerce Court_shop

Bij het decoreren van winkels kunnen bestaande objecten als steunpilaren en toonbanken een mooie en passende decoratie krijgen. Zoals bij deze foto ook zichtbaar is, maken de gedecoreerde kerstbomen in combinatie met de gedecoreerde pilaren dat de winkel het kerstgevoel volledig uitstraalt.

Foto impressie


hr_Zagreb_CityCenterone_shop_063 de_Munich_Kare_shop_IMG_1720

de_Hannover 2012_city_MG_1576 de_Europapark 2012_leisure_IMG_9012de_Europapark 2012_leisure_IMG_8909 hr_Zagreb_CityCenterone_shop_070 at_Wien_city_IMG_2336 pl_Bytom Plejada_shop_IMG_2432 HD