Opgetuigde kerstbomen en bijzondere accenten

De feestelijke wintermaanden zijn dé periode voor een theaterbezoek. En waar draait het meer om sfeer en beleving dan in een schouwburg? Wij zorgen ervoor dat uw theater in deze tijd een extra huiselijke uitstraling krijgt. Door het toepassen van warme kleuren, extra verlichting en bijzondere accenten.

Van een grote kunstkerstboom in de foyer tot sfeerhoeken

Van een imposante kunstkerstboom met verlichting in de foyer, verfijnde kerstdecoraties tot aparte sfeerhoeken, compleet met arrenslee. Alles is mogelijk. U maakt uw kerstwensen kenbaar, wij zorgen voor het script, de regie en uitvoering. Als dat geen succesvol samenspel is.

Frame met organics

Een ‘Eyecatcher’ waar bezoekers speciaal gaan kijken en foto’s van nemen. Een centrale hal of entree waar een prachtige in het oog springend object staat geeft gelijk een overweldigende indruk mee.

Wat hebben wij gedaan?

hr_Zagreb_CityCenterone_shop_025

Voorral in grote lege ruimten in winkelgebieden komt een grote kerstboom met zijn aantrekkingskracht en uitstraling goed tot zijn recht.

Wat hebben wij gedaan?

Weihnachtsbeleuchtung Hannover 2012

Om een volledige straat een mooie en feestelijke uitstraling mee te geven tijdens de winterse maanden en tijdens de feestdagen zijn LED ornamenten de ideale oplossing. De ornamenten geven een prachtige en uitnodigende uitstraling voor de gehele straat.

Foto impressie


hu_westend_shop_MG_8773 hu_arena_shop_MG_8838 hr_Zagreb_CityCenterone_shop_015 de_Munich_Kare_shop_IMG_1699 de_Aalen 2012_city_IMG_2908 ca_Toronto Rose Garden Square_tree_city at_Salzburg Europark 2012_shop_IMG_8470 at_Salzburg Europark 2012_shop_IMG_8485  tr_Trump Towers Mall 13_shop tr_Trump Towers Mall 2_shop tr_Panora 4_shop tr_Espark 26_shop  za,nelson mandela square-city IMG2 be_Kerstboom_city_DNA113fr_GRAND QUARTIER_shop_DSC_3135 Frame kerstboomGarage verlichting ie_MahonPoint_shop_09 Verlichting stad