Kerstboom kopen en versieren is vaak een extra zorg…

Zorgen voor elkaar. Herinneringen ophalen. Samen genieten. Juist rond de feestdagen verdienen deze zaken binnen zorginstellingen extra aandacht. Wij voorzien uw instelling van kerstdecoratie die aansluit bij uw wensen en behoeften. En uiteraard bij die van uw bewoners, patiënten, medewerkers en bezoekers.

Versierde kerstboom als stralend middelpunt
Juist voor zorgcentra heeft het huren van een versierde kerstboom, kerstdecoractie en professionele kerstverlichting veel voordelen. Wij zoeken naar de juiste sfeer, de juiste kleurstellingen en hebben oog voor zuiver praktische zaken. Met de onmiskenbare kunstkerstboom als stralend middelpunt. Of dat nu een wensboom is of een grote kunstkerstboom met  verlichting die van kleur kan veranderen. Het gaat erom dat uw instelling, in alle opzichten, wordt gehuld in passende kerstsferen. Zonder dat u daar omkijken naar heeft. Dat is ónze zorg.

 

ie_Castlecourt_shop_2

 

 

Wat hebben wij gedaan?

se_F nlt Aversten_shop_0001

In een centrale hal maar ook in wachtruimten of andere ruimten in een pand kunnen sfeervolle (tref)punten worden gecreëerd.

Wat hebben wij gedaan?

hr_Rijeka_ZTC_shop_022

Wanneer er een atrium of een grote centrale hal aanwezig is in het pand kan een grote kerstboom een ideaal middel zijn om de kerstsfeer van het pand te tonen.

Foto impressie


IMG_7188 se_Emporia_shop_Grotto_0007

hu_nyiregy_shop_MG_9800 fr_SAINT SEVER ROUEN_shop_DSC_3975

fr_CRETEIL SOLEIL_shop_DSC_4167 fr_SAINT SEVER ROUEN_shop_DSC_3976

se_Globen_shop_0001 rs_Belgrade_shop_Delta-29