Kunstkerstboom huren zorgt voor veel gemak

Een kunstkerstboom kopen en zelf versieren vergt de nodige tijd en energie. Wilt u snel de juiste kerstdecoratie in uw eigen zaak of in al uw vestigingen? Wij ondernemen graag actie. In welke branche of sector u ook opereert. En waar in Nederland u ook zetelt. Wij maken graag nader kennis met u en uw bedrijf. Want elke onderneming vraagt om een heel eigen kerstsfeer.

 

Van versierde kerstboom tot verfijnde decoratie
Gebaseerd op uw wensen, behoeften en situatie maken wij een gericht en stijlvol decoratieplan. Vervolgens zorgen wij voor een ambiance die u, uw medewerkers en klanten een gevoel van warmte en inspiratie geeft. Of u nu zoekt naar een grote kunstkerstboom of verfijnde kerstdecoratie. Daar  kunt u de (kerst)klok op gelijk zetten.

In dit lichte winkelcentrum is deze grote en goud gedecoreerde kerstboom een opvallende verschijning. De goud met licht groene decoratie zorgt voor voor een echt feestdagen gevoel passend bij dit luxe en moderne winkelcentrum.

 

Wat hebben wij gedaan?

Ook voor de kleine ruimten zoals in dit hotel is een kerstboom een mooie oplossing. Deze klassiek gedecoreerde kerstboom aangevuld met cadeaus geeft toch een een echt kerst gevoel in het pand.

Wat hebben wij gedaan?

 

Bij dit moderne winkelgebied hebben wij een grote kerstboom geplaatst. De bomen zijn uitgevoerd met groene ballen en gouden decoratie en verlichting in de kleuren van Rotterdam. Vooral tijdens de donkere dagen rond de feestdagen gaf deze combinatie een bijzonder effect en veel bekijks.

Foto impressie