Opgetuigde kerstbomen en bijzondere accenten

De feestelijke wintermaanden zijn dé periode voor een theaterbezoek. En waar draait het meer om sfeer en beleving dan in een schouwburg? Wij zorgen ervoor dat uw theater in deze tijd een warme huiselijke uitstraling krijgt. Door het toepassen van warme kleuren, extra verlichting en bijzondere accenten.

Van een imposante kunstkerstboom met verlichting in de foyer, verfijnde kerstdecoraties tot aparte sfeerhoeken, compleet met arrenslee. Alles is mogelijk. U maakt uw kerstwensen kenbaar, wij zorgen voor het script, de regie en uitvoering. Als dat geen succesvol samenspel is.

Een ‘Eyecatcher’ waar bezoekers speciaal gaan kijken en foto’s van nemen. Een centrale hal of entree waar een prachtige in het oog springend object staat geeft gelijk een overweldigende indruk mee.

Wat hebben wij gedaan?

Voorral in grote lege ruimten in winkelgebieden komt een grote kerstboom met zijn aantrekkingskracht en uitstraling goed tot zijn recht.

Wat hebben wij gedaan?

Om een volledige straat een mooie en feestelijke uitstraling mee te geven tijdens de winterse maanden en tijdens de feestdagen zijn LED ornamenten de ideale oplossing. De ornamenten geven een prachtige en uitnodigende uitstraling voor de gehele straat.

Foto impressie