Kerstboom kopen en versieren is vaak een extra zorg…

Zorgen voor elkaar. Herinneringen ophalen. Samen genieten. Juist rond de feestdagen verdienen deze zaken binnen zorginstellingen extra aandacht. Wij voorzien uw instelling van kerstdecoratie die aansluit bij uw wensen en behoeften. En uiteraard bij die van uw bewoners, patiënten, medewerkers en bezoekers.

Versierde kerstboom als stralend middelpunt
Juist voor zorgcentra heeft het huren van een versierde kerstboom, kerstdecoratie en professionele kerstverlichting veel voordelen. Wij zoeken naar de juiste sfeer, de juiste kleurstellingen en hebben oog voor zuiver praktische zaken. Met de onmiskenbare kunstkerstboom als stralend middelpunt. Of dat nu een wensboom is of een grote kunstkerstboom met verlichting die van kleur kan veranderen. Het gaat erom dat uw instelling, in alle opzichten, wordt gehuld in passende kerstsferen. Zonder dat u daar omkijken naar heeft. Dat is ónze zorg.

 

Wat hebben wij gedaan?

In een centrale hal maar ook in wachtruimten of andere ruimten in een pand kunnen sfeervolle (tref)punten worden gecreëerd.

Wat hebben wij gedaan?

Wanneer er een atrium of een grote centrale hal aanwezig is in het pand kan een grote kerstboom een ideaal middel zijn om de kerstsfeer van het pand te tonen.

Foto impressie